Seoul to Soul Paul Detwiler & Michael Chen 2006 18 min. USA



Born in South Korea and raised in Utah by Mormon missionaries, Wade lived a tumultuous life of raving, addictions, and drug trafficking while struggling to understand his identity as a gay Asian American.

Two-Spirit PeopleMichel Beauchemin, Lori Levy, Gretchen Vogel
1991 20 min. USA



A look at the berdache tradition in Native American culture, in which individuals who embody feminine and masculine qualities act as a conduit between the physical and spiritual world.

All God's Children
Dr. Dee Mosbacher, Frances Reid, Dr. Sylvia Rhue
1996 26 min. USA



A political, social, and religious analysis of sexual orientation within the context of the traditional African American values of freedom, inclusion, and the Christian ethic.

Paris is Burning Jennie Livingston 1990 78 min. USA



Becoming a Legend takes more than fame. Follow houses of NYC as they walk categories like "realness" and survive the harsh judgments of mainstream culture.

Milind Soman Made Me Gay Harjant Gill 2007 27 min. USA



Where is home when home rejects you?
A meditation on sexuality, race, popular culture, masculinity and the traumas of exile and migration.

Dreams Deferred: The Sakia Gunn Film Project 2008 58 min. USA



Following the murder of Sakia Gunn, this documentary exposes issues of gender-identity, homophobia and racism through the eyes of friends, family, and a community united.

Tentative Schedule

Tuesday, November 10

7:00-7:20	Deryck Tines and
	One Voice Choir
7:20-7:25	Intro to Films
7:26-7:44	Seoul to Soul (18 min)
7:47- 8:07	Two-Spirit People (20 min)
8:10-8:36	All God's Children (26 min)
8: 38- 9:-	Discussion - A Question of
Faith	

Tuesday, November 17

7:00-7:20	The Iconic Legendary
	House of Infiniti
7:20-7:25	Intro to Film
7:26-8:44	Paris is Burning (78 min)
8:47-9:-	Discussion – The Glamorous
Life	

Tuesday, November 24

7:00-7:20	Dreams of Hope
7:20-7:25	Intro to Films
7:26-7:53	Milind Soman Made Me Gay
	(27 min)
7:55-8:53	Dreams Deferred: The Sakia
	Gunn Film Project (58 min)
8:57-9:-	Discussion – Advocacy and
Activism in Pittsburgh	

Saturday, November 28

8:00-10:00 Suite Life: A Billy Strayhorn Birthday Bash